Lilla Anto’s Home AB

Varmt välkomna tillbaka hit ska ni vara till min lilla hörna av nätet! Jag tycker verkligen att det är så himla kul att så pass många av er har börjat hitta hit och att ni fortsätter att följa min vardag och mitt liv. Hur som helst så hade jag tänkt att jag idag skulle ta och skriva lite kort om någonting som jag vet med mig att rätt så många av er faktiskt har efterfrågat att jag ska ta och skriva om här på bloggen och det handlar om en inredningsbutik för er i Kristianstad, Karlshamn, Sölvesborg eller Bromölla med omnejd. Som många av er vet så har jag ju lagt ut en hel del hauls under den senaste tiden här på bloggen.

Dock så har jag inte riktigt gått in lite mer specifikt på vart man kan hitta den här butiken som jag har börjat handla min inredning hos. Det heter, som jag faktiskt har lyckats nämna i en del inlägg, Lilla Antos Home AB och det är min absoluta favoritbutik numera när det kommer till just inredning. Jag har handlat en hel del där nu under de senaste veckorna och därför så kan jag lugnt säga att jag tycker att det är helt värt att kika på det ifall man nu skulle vara intresserad av inredning och befinner sig i exempelvis då Kristianstad, Sölvesborg, Karlshamn eller Bromölla bland annat. Personalen på Lilla Antos Home AB är oerhört behjälpliga och supertrevliga, så man känner sig liksom alltid välkommen och som att man får den hjälp som man behöver för att hitta det som man söker. Jag kan varmt rekommendera alla mina inredningsintresserade läsare att ni ska svänga förbi dem någon gång och kika på deras sortiment, för det är helt fantastiskt i min åsikt. Ha det nu så bra, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...