Jag fick hjälp genom friskvård

Hejsan! Vad kul att ni fortsätter att hitta tillbaka hit till min lilla blogg. Jag hoppas att alla mina läsare har haft en riktigt bra start på den här veckan. Det har i varje fall jag verkligen haft. Hur som helst så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle rekommendera någonting till alla er idag, som känner att ni behöver hjälp inom antingen terapi eller friskvård i Hässleholm, Hörby eller Kristianstad med omnejd. Det har ju nämligen varit en hel del av er som har hört av er till mig och har undrat om jag inte kan rekommendera någon i dessa områden som man kan vända sig till ifall man då alltså känner att man är i behov av friskvård och terapi.

Som många av er redan vet så har jag ju varit rätt så öppen om det faktumet att jag själv har valt att vända mig till terapi bland annat och jag tycker att det är jättebra att man kan starta en diskussion om det. Den personen som jag valde att vända mig till heter Ulrika och hon har ett företag som heter Ulrikas Medvetenhet och Balans. Jag hittade henne genom att söka runt på nätet och kände helt enkelt att jag ville prova på. Jag är idag supernöjd och kan verkligen varmt rekommendera att ni tar och kikar lite närmare på Ulrikas Medvetenhet och Balans och de tjänster som hon erbjuder sina kunder. Hon är otroligt duktig på det som hon gör och jag tycker absolut att det är värt det ifall ni faktiskt tar och klickar er vidare genom den länk som jag kommer att lägga in här någonstans i texten. Jag hoppas nu att ni finner det som ni söker hos Ulrikas Medvetenhet och Balans, även om detta nu var lite smått inriktat då till er som befinner er i exempelvis Hässleholm, Hörby eller Kristianstad med omnejd. 

Du gillar kanske också...