Akupunktur gav mig bättre sömn

God morgon! Jag är så glad för att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om det inlägg jag har tänkt skriva till er idag. Jag tror att jag har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu här nere i Sölvesborg och det har gjort att jag har känt mig stressad det senaste och jag fick problem med sömnen. Jag har känt att jag har behövt hjälp med att komma tillrätta med problemet och har gått till Funktionsmedic, som är ett företag som ger akupunktur, som är verkningsfullt vid ett flertal olika tillstånd. Det finns så mycket mer än akupunktur som det går att få hjälp med. Funktionsmedic sysslar med funktionsmedicin. Det är legitimerad personal som arbetar här, alla behandlingar vilar på vetenskaplig grund och utgår ifrån ett holistiskt synsätt. 

  

Anledningen till att jag har valt att gå till det här företaget är för att den akupunktur som de ger har hjälpt mig väldigt bra. Jag ville inte använda sömntabletter. Jag kan knappt tro att det är sant nu när jag sover gott igen. Jag känner mig väldigt glad över att jag tog kontakt med Funktionsmedic! Det har varit så otroligt skönt och avslappnande samtidigt att gå hit, akupunktur frigör ämnen i kroppen som är avslappnande. Detta önskar jag att många fler än jag skulle få uppleva, oavsett vad dina bekymmer är. Jag vill därför att även ni andra som också har problem av än det ena, eller än det andra slaget, ska kunna få god hjälp. Riktigt bra att detta finns tillgängligt för oss i Karlshamn eller Sölvesborg.  

 

Du gillar kanske också...