Tvätta din bil hos Ekorama AB

I dagens inlägg så tänkte jag skriva lite om en biltvätt vid namn Ekorama AB som är till för alla er som befinner er i Kungsbacka, Partille, Kungälv eller andra delar av Göteborg med omnejd och vill kunna tvätta er bil på ett så miljövänligt, effektivt och smidigt vis som bara möjligt. Anledningen till varför jag tänkte nämna just den här biltvätten idag är nog mest på grund av att det har varit en hel del av er, mina läsare, som har hört av er i kommentarerna och frågat mig om vart jag tvättar min bil när jag är i Göteborg. Det har då alltså alltid varit Ekorama AB.

Jag har inte haft min bil så himla länge, men jag är oerhört stolt över den och tycker om att lägga ut bilder på den här på bloggen som de flesta av er redan vet. När jag väl har gjort det så har det varit många av er som har haft många frågor och funderingar kring hur jag brukar göra med mig bil när det kommer till just saker som då biltvätt eller bilverkstad och så vidare. Det här är någonting som jag inte riktigt trodde skulle vara speciellt intressant för någon, men eftersom att ni faktiskt har frågat efter det så tänkte jag att det skulle vara trevligt av mig att helt enkelt bara dela med mig av den informationen och rekommendera riktigt bra företag och tjänster som även ni kan ta del av ifall ni inte redan har det! Jag tycker i vilket fall som helst att Ekorama AB är den bästa biltvätten i stan och jag hoppas att ni prövar på den ifall ni som sagt inte redan har gjort det.

Du gillar kanske också...