Tassa in här!

Idag så vill jag skriva ett par ord om en hundfysioterapeut vid namn Tassainn Hundfysioterapi som erbjuder hundrehabilitering och hundmassage för er som har hundar i bland annat Vänersborg, Åmål, Mellerud, Bengtsfors, Lilla Edet eller Uddevalla med omnejd. Anledningen till varför jag vill skriva om just det här idag handlar ganska så mycket om att jag själv har vänt mig dig med min hund, men också om att det har varit en hel del av er som har hört av er och vill veta mer om det stället som jag går till.

Därför så tänkte jag idag att jag skulle ta och tipsa om det här stället för jag tycker verkligen att det är ett riktigt bra ställe för din hund och de är riktigt duktiga på det som de sysslar med. Personalen är utbildad och oerhört kunnig och engagerad när det kommer till hundar och jag har alltid känt mig oerhört trygg när jag är där och det känns det verkligen som att min hund också gör. Så jag har absolut inga tvivel på att ni med era hundar också skulle kunna dra nytta av den här hundfysioterapeuten ifall ni tycker att er hund skulle kunna behöva det. Tveka inte ifall det är så i sådana fall. Jag lägger in en länk här som ni kommer att kunna klicka er vidare på. Den leder direkt till Tassainn Hundfysioterapis sida här på nätet och där kan ni läsa på lite mer om vad de erbjuder. Jag hoppas att ni har en bra dag och att vi hörs i nästa inlägg här på bloggen!

Du gillar kanske också...