Inglasnings Mästarna Montage42 AB

Är det många av mina läsare som har tänkt på det här med balkonginglasning? Eller kanske har ni hört om ett företag vid namn Inglasnings Mästarna Montage42 AB? Det verkar i vilket fall som helst så, då det har varit rätt så många som har uttryckt ett visst intresse för att veta lite mer om det hela sedan jag själv la ut lite för och efter bilder här på min blogg på min balkong som jag har fått inglasad. För det första så vill jag faktiskt ta och passa på att säga att jag är oerhört tacksam för att jag har just er som läsare och jag tycker att det är riktigt roligt att ni har börjat engagerad er och startar diskussioner och sådant nere i kommentarerna på mina inlägg. Det gör otroligt mycket för mig som skriver här på bloggen för det är så kul när man känner att man verkligen vet att man skriver någonting som folk tycker är intressant och faktiskt tar och läser.

Att ni sedan tar och reagerar på det är nog ändå det bästa för det är då jag får allt det här engagemanget och jag känner mig mer driven till att fortsätta skriva mer ofta här på bloggen. Hur som helst så handlade det alltså om Inglasnings Mästarna Montage42 AB och ja, jag kan varmt rekommendera att ni anlitar just dem ifall ni befinner er i Borås, Halmstad eller Mölndal och vill ha en inglasad balkong. Jag personligen är hur nöjd som helst och de var hur lätta och trevliga som helst att ha och göra med. Riktiga proffs det där! 

Du gillar kanske också...